divider-free-img-1.png

Produktai

Šaltai rūkyti gaminiai

Ko reikia, kad mėsos gaminys būtų išties geras? Ilgo ir rūpestingai prižiūrimo gamybos proceso, gerų žaliavų, originalių receptūrų, meilės gaminant, kantrybės, pakuojant ir charizmos parduodant produktą, nepamirštant atsižvelgti į pirkėjų pageidavimus.ų pageidavimus. Pavyzdžiui, šaltai rūkytas, aromatingas „Jubiliejinis“ kumpis. Arba tobulu kulinarijos kūriniu galinti vadintis šaltai rūkyta kiaulienos šoninė – unikalaus gintarinio atspalvio, nepakartojamo skonio ir aromato. Mūsų pasididžiavimas – vytintas kiaulienos kumpis. Laikote save išrankiu ir reikliu pirkėju? Tuomet tai kaip tik jums.

Šaltai rūkytas kaimiško dūmo kumpis

Gaminio svoris: ~1 kg
Vakuuminė pakuotė: ~0,3 kg; ~0,7 kg
Gaminio realizacija dienomis: ~30
Gaminio realizacija vakuuminėje pak.: ~30
Laikymo sąlygos: 0-(+15)°C

Šaltai rūkytas Kaimiško dūmo kumpis
Šaltai rūkyti miestietiški lašiniai

Šaltai rūkyti miestietiški lašiniai

Gaminio svoris: ~0,7 kg
Vakuuminė pakuotė: ~0,3 kg; ~0,7 kg
Gaminio realizacija dienomis: ~30
Gaminio realizacija vakuuminėje pak.: ~30
Laikymo sąlygos: 0-(+15)°C

Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė

Gaminio svoris: ~4 kg
Vakuuminė pakuotė: ~0,3 kg; ~0,7 kg
Gaminio realizacija dienomis: ~30
Gaminio realizacija vakuuminėje pak.: ~30
Laikymo sąlygos: 0-(+15)°C

Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė
Šaltai rūkyta kiaulienos nugarinė „Skonio kalvė“

Šaltai rūkyta kiaulienos nugarinė „Skonio kalvė“

Pakuotė: ~ 900 g; (vakuume: ~400 g)
Gaminio realizacija: 20 d.;
Laikymo sąlygos: 0 – (+15) °C.

Sūdyti lašiniai

Vakuuminė pakuotė: ~ 300 g;
Gaminio realizacija vakuuminėje pak.: 30 d.;
Laikymo sąlygos: 0 – (+15) °C.

Šaltai rūkyti Kaimiško dūmo lašiniai

Vakuuminė pakuotė: ~ 300 g; Gaminio realizacija vakuuminėje pak.: 30 d.; Laikymo sąlygos: 0 – (+15) °C.

Šaltai rūkyta Kaimiško dūmo nugarinė

Vakuuminė pakuotė: ~ 300 g;
Gaminio realizacija vakuuminėje pak.: 30 d.;
Laikymo sąlygos: 0 – (+15) °C.

Šaltai rūkyta Krivio kaimiško dūmo nugarinė

Vakuuminė pakuotė: ~ 300 g;
Gaminio realizacija vakuuminėje pak.: 30 d.;
Laikymo sąlygos: 0 – (+15) °C.

Vytinta „Bajoriška“ nugarinė

Vakuuminė pakuotė: ~ 300 g;
Gaminio realizacija vakuuminėje pak.: 30 d.;
Laikymo sąlygos: 0 – (+15) °C.

Kiaulienos lašiniai spirgučiams

Vakuuminė pakuotė: ~ 200 g;
Gaminio realizacija vakuuminėje pak.: 30 d.;
Laikymo sąlygos: 0 – (+15) °C.

Scroll to Top